Подарък 50 лв ваучер за нови клиенти.  Регистрирай се тук

Преобразете своето тяло с иновативната испанска система LED T.H.E.S. Body System. Системата включва комбинация от технологии:

Съчетанието на тези технологии дават възможност за разнообразни комбинирани процедури за оформяне на тялото:

Описание на процедурата

Всички процедири в Milagros започват с индивидуална консултация.

Когато говорим за тяло, започваме с персонализирана диагностика на тялото- диагностиката помага за установяване на индивидуалните Ви нужди, вземайки предвид типа на кожата, основните характеристики на тялото, метаболитни специфики.

След това съвместно изготвяме протокол за грижа и определяме необходимостите за тялото Ви, като предлагаме професионални съвети за подходяща грижа.

LED T.H.E.S. Body System се използва в комбинация с ново поколение SLIM DRONE ампули за тяло – иновативна козметична технология с усъвършенствани съставки и целенасочено действие в областите, където се налага по-ефективно премахване на целулита, отслабване и стягане на кожата

 

SLIM DRONE ампулите са различни видове с различно действие, спрямо желаните цели – отслабване, антицелулит, стягане. Възможно е комбинирането им.

Стъпки на процедурата

1. SLIM DRONE ампулата се нанася с масажни движения в проблемните зони.

2. Накрайниците се поставят върху проблемните зони и машината се настройва на желаната програма. Продължителността на процедурата е между 40 и 60 минути.

3. След отстраняване на накрайниците, с масаж и движение се втрива моделиращ крем, който засилва ефекта на ампулите и машината.

Препоръчително е да се използва ремоделиращ крем за домашна употреба SLIM DRON Gel-Crema Doble Drone Remodelate.

При предплащане на 12 процедури, крема за домашна употреба е подарък.


 

НОВА ПРОЦЕДУРА
ЗА ТРАЙНО ОТСЛАБВАНЕ