Подарък 50 лв ваучер за нови клиенти.  Регистрирай се тук
лазерна епилация софия

Лазерна епилация

Дамската кожа е гордостта на всяка жена. В името на своята красота и безупречност жените правят всякакви жертви: изтощителни тренировки във фитнеса, носене на високи токчета и постоянно обезкосмяване с всякакви налични средства. За да улесните живота си и да спестите време и пари, помислете за лазерна епилация в лазерен център Милагрос.

ПРИНЦИП НА ДЕЙСТВИЕ НА ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ

Лазерната епилация е процедура за перманентно премахване на нежеланото окосмяване. Счита се за най-съвременния, най-дълготрайния и ефикасен метод за обезкосмяване.
Растежът на косъма тръгва от корена му чрез неговото делене.
При лазерната епилация, косменият фоликул се третира със специална апаратура, която излъчва лазерна светлинна енергия. Светлинният сигнал от лазера се перобразува във топлинен, след като бъде абсорбиран от меланина в косъма. По този начин коренът му бива унищожен и неговото делене се прекратява.

Лазерната епилация е процедура, която има успеваемост между 85-95%, но окосмяването което може да остане е под формата на мъх. Също така се изисква и поддръжка, която обикновено е веднъж годишно.

предимства лазерна епилация
за нас

ПРЕДИМСТВА НА ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ

Лазерната епилация в MILAGROS LASER CENTER ви дава безброй предимства.

  • Премахва напълно подкожните косми и дискомфорта предизвикан от тяхното възпаляване.
  • Без повече пигментация след обезкосмяване. Всички сме наясно какво се случва след бръснене, кола маска и епилация в домашни условия. Появяват се пигментации. Лазерната епилация спира появата на пигментационни петна.
  • Кожата е видимо по-гладка и стегната. С напредване на процедурите, порите се свиват и изглаждат.
  • Качествената лазерна епилация спестява време и пари. Когато е правилно извършена, са необходими между 6 и 10 процедури за перманентното отстраняване на нежеланото окосмяване. Всички други методи за обезкосмяване отнемат ежедневно от вашето време и това никога няма край.
  • В MILAGROS няма странични ефекти за кожата ви. Стига да изберете правилното място, където апаратурата и персоналът да са квалифицирани, няма да има никаква опасност за вас.

Подготовка за процедурата

Апаратите, които използваме в MILAGROS, изискват да пазите кожата от слънце и солариум само 3 дни преди процедурата.

Ако до сега сте отстранявали косъма от корен, ще се наложи да спрете, и да изберете друг начин на обезкосмяване, който не отстранява неговия корен като бръснене, подстригване, депилиращи кремове. Трябва ни корен, който да можем да унищожим.

Автобронзантите и избелващите кремове са абсолютно забранени минимум месец преди процедурата. В противен случай процедурата ще бъде невъзможна.

Преди да започнете лазерна епилация в MILAGROS задължително се извършва консултация. По време на консултацията ще ви бъде снета подробна анамнеза, за да сме сигурни, че процедурата ще е максимално ефективна и безопасна за вас. Също така ще ви разясним, какво представлява процедурата и ще отговорим на всички ваши въпроси.

Вашият личен специалист ще ви информира, как трябва да подготвите кожата преди процедура.

Запазете час за безплатна консултация ТУК

лазерната епилация 10 мита
лазерна епилация

Описание на процедурата

Като наши клиенти, ще бъдете посрещнати от вашия личен терапевт.
Той ще бъде с вас от консултацията до последната процедура.
След посрещането ще имате възможност да изпиете едно ароматно, алкално кафе или да пробвате уникалните качества на KANGEN водата, която може да намерите при нас. Само най-доброто за нашите клиенти 🙂
След като сме ви усмихнали е време за действие.
Настаняваме ви в кабинета, в който ще бъде извършена процедурата, и ви оставяме да се подготвите на спокойствие. Ще ви бъдат предоставени еднократно бельо, еднократни чехли, халат и всичко необходимо. След като сте дали сигнал, че сте готови да започнем, стартираме подготовката на самата кожа. Оглежда се обстойно за останало окосмяване и при нужда се отстранява на място. Всички бенки и тъмни петна се покриват с бял молив или други покривни средства. По този начин лазерът не ги улавя и остават в абсолютна безопасност. За да се предотврати увреждане на роговицата на окото, пациентът носи специални предпазни очила.
Сега вече сме готови за действие. Използвайки лазерния накрайник, терапевтът минава сантиметър по сантиметър третираната зона. Пациентът чувства леко пребоцкване, което не може да бъде класифицирано като болка. За да предпазим кожата, преди процедурата се нанася специален контактен гел. В MILAGROS използваме най-доброто за нашите клиенти и контактните гелове, с които работим, са с добавени алое-вера и хиалурон за дълбока хидратация и защита.
Непосредствено след процедурата, в кожата, с масажни движения, се втрива продукт за допълнителна грижа, по желание на клиента.
Дължината на процедурата зависи от третираната зона/зони (попитайте вашия специалист).

Ние сме горди с усмивките на нашите клиенти, и че успяваме да приложим и поддържаме високо ниво на обслужване.

Свържете се с нас и получете безплатна консултация.

ВИЕ НИ ПИТАТЕ, НИЕ ОТГОВАРЯМЕ

Перманентно ли е лазерното обезкосмяване?

Има някои фактори, които биха могли да активират растежа на косми от фоликули, които са били неактивни до момента. Хормонални промени, прием на медикаменти, диета, бременност, например, могат да бъдат част от тези фактори. В такива случай се обработват само активиралите се косъмчета. Обикновенно такава поддръжка се прави веднъж годишно.

Какво представлява лазерната епилация?

Лазерната епилация се счита за най-съвременния, най-дълготрайния и ефикасен метод за обезкосмяване.
При нея косменият фоликул се третира със специална апаратура, която излъчва лазерна светлинна енергия. Косменият фоликул (корена на косъма), абсорбира светлинната енергия и я превръща в топлинна, в следствие на което косъмчето бива изгорено. По този начин се прекратява деленето и разтежа на косъма.

Негативни ефекти за кожата не се откриват, тъй като апаратите, с които работим в MILAGROS LASER CENTER са от най-висок медицински клас и лъчите достигат до космения фоликул, без да се абсорбират от тъканите около него.

Колко процедури лазерна епилация са необходими?

За оптимален резултат са нужни няколко сесии, тъй като лазерните процедури влиаят само на окосмяване, което се намира в анагенна (активна) фаза на растеж. Средно около 20% от окосмяването в човешкото тяло се намира в тази фаза. За да преминат всички косъмчета през активната си фаза и да бъдат обработени, се правят между 6 и 10 процедури. Броят на сесиите зависи от зоната, която се третира, дебелината и цвета на косъма, вида на кожата и специфичните нужди на всеки пациент.

Болезнена ли е лазерната епилация?

При качественото извършване на процедурата, клиентът трябва да има усещания.
Ако по време на процедура не усещате нищо или процедурата не се извършва правилно, или кожата е анастезирана. Трудно е да говорим за болка, тъй като всички наши клиенти са единодушни, че лазерната епилация в MILAGROS е много по-безболезнена от кола маска или обезкосмяване с епилатор.

Кога е видим резултатът от лазерната епилация?

Ефект от лазерната епилация се наблюдава още след първата процедура. Косъмчетата ще започнат да падат около 2 седмици след процедурата.

НОВА ПРОЦЕДУРА
ЗА ТРАЙНО ОТСЛАБВАНЕ