Подарък 50 лв ваучер за нови клиенти.  Регистрирай се тук
за нас

ЦЕНТЪР ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ MILAGROS

MILAGROS LASER CENTER е създаден с внимание и усет към детайла и е специализиран в лазерното обезкосмяване.

В нашия екип са специалисти, които имат дългогодишен опит в Германия и България. Те са специализирани в работата с лазерни платформи за обезкосмяване и са запознати със спецификата на услугата.

НАШИЯТ ЕКИП

Привет на всички вас, които се спряхте именно тук – аз съм Мария и нямам търпение да ви разкажа малко за себе си и мястото, което създадох. Така сами ще се уверите, че сте на правилното място!
Прекарах значително време в Лайпциг, Германия, учейки и специализирайки като медицински козметик, със статут на специалист по лазерна епилация. Салонът, в който работих, предлагаше изключително качество и отношение към клиента, което заслужено ни носеше отличия 3 поредни години.
Стереотипът за “немската школа” си е на 100% истински. Дисциплината, която изградих, е безупречна и успях да пренеса този стил на работа с перфекционозъм и в България. За мен коректното и приятелско отношение към клиента е на първо място, дори пред финансовия фактор. Все пак по-добра реклама от доволен клиент с препоръка няма!
MILAGROS LASER CENTER е моят храм за красота, където лично ще ви посрещна и консултирам. От тук всяка дама излиза като богиня, а всеки представител на мъжкия пол с увеличена доза самочувствие и голяма усмивка!
Доверете ми се и ще получите качествени услуги с дълготрайни резултати. 🙂

В центъра за ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ MILAGROS ще получите

Приятелско посрещане и информация относно всички особености на лазерната епилация

Подробна консултация, снемане на анамнеза и прецизна диагностика

Качествено извършване на процедурата с гарантиран резултат

MILAGROS –  с внимание и грижа, които ще направят престоя ви едно приятно изживяване…