Подарък 50 лв ваучер за нови клиенти. – Регистрирай се тук

5 въпроса за лазерна епилация в център MILAGROS LASER CENTER

lazerna-epilacia-sofia

Неоспорим факт е, че красотата на една жена не се крие в перфектното тяло, а в излъчването, което тя притежава и провокира у околните. Е, ако имате нужда от доза самочувствие, за да се чувствате и изглеждате страхотно – ние сме насреща!

Лятото е на прага, а помните ли онази ефирна, красива рокля в гардероба ви? Да, точно тази, която нашепва за летни емоции и която подчертава вашата женственост! Готови ли сте за нея? А чувствате ли се уверени?

Ще ви помогнем да се отървете от несъвършенствата, които ви притесняват, а именно от нежеланото окосмяването, за да разгърнете своята женственост!

Даваме ви 5 отговора на няколко важни въпроса.

1. Какво представлява методът лазерна епилация?

Лазерните процедури са насочени към меланиновия пигмент (тъмния цвят) в косъма и неговия фоликул. Чрез лазерна епилация до корена на косъма се достига с минимално влияние върху самата кожа. И тъй като меланинът се произвежда само във фазата на растеж на косъма, лазерният лъч може да достигне до корена само и единствено, когато космите са в тази фаза. Любопитно е, че дори в една и съща зона от тялото, не всички косми се намират във фаза на растеж по едно и също време. Ето защо лазерните процедури трябва да бъдат повтаряни в прецизно подбрани интервали от време, съобразни с различните фази на растеж на самия косъм. Именно това ще ви гарантира дългосрочни и видими резултати!

2. Защо да се доверите на нашия екип?

Открехваме за вас вратата на нашия лазерен център MILAGROS LASER CENTER. Добре дошли в света на красотата! Нека започваме!

MILAGROS LASER CENTER е един от най-модерните центрове за лазерна епилация в София. Заповядайте с нас на виртуална разходка, за да ви покажем кои сме ние и какво ви предлагаме.

При нас ще откриете безкомпромисни качествени услуги по лазерна епилация в София, които се извършват от екип с дълогодишен опит в областта.

Представяме ви Мария Димитрова-медицински козметик, която е завършила, специализирала и практикувала 5 години в Германия.

Благодарение на професионалните й познания, с нея може да обсъдите всичко, което ви предстои, и това, което можете да очаквате след процедурата по лазерна епилация. Нашият екип притежава компетенцията да отговори на всички Ваши въпроси.

Бъдете сигурни, че ще получите индивидуална грижа и професионална експертиза!

3. С каква апаратура разполагаме в Milagros Laser Center?

лазерна епилация

Можем да я определим с три думи: безкомпромисно най-добрата!

За достигане до най-добрите резултати използваме платформата Prime Lase HR excellence, която представлява нова генерация диоден лазер с най-голяма пикова мощност сред познатите в естетичния бранш. Ако се нуждаете от лазерна епилация в София, заповядайте в нашия център. Ще ви предложим процедури с иновативна технология, чрез която бързо, безболезнено и напълно безопасно ще постигнем заедно забележителни резултати, независимо от сезона, тена и типа кожа.

В MILAGROS LASER CENTER център спазваме всички стандарти за безопасност и защита. Ние ще ви предложим не просто процедура за безупречно гладка кожа, но и приятно, релаксиращо изживяване.

Каква е основната разлика между Prime Lase HR excellence и останалите диодни лазерни платформи? Нашият лазер работи с технология USP (Ultra Short Pulse – Ултра Къс Импулс). Тази иновативна технология прави възможно доставянето на ултра къси импулси от 3 ms до косъма. Те достигат оптималната температура, за да унищожат космения фоликул без да наранят кожата и без да чувствате дискомфорт. Предимството е, че той успява да загрее косъма много бързо, което  позволява на самия косъм да отведе топлината до фоликула също толкова бързо, преди тя да се е загубила. По този начин луковицата бива унищожена ефективно и без дори да усетите. Предлагаме ви комфортна, безболезнена процедура за дълготрайна епилация! 

Прецедурата по лазерна епилация е подходяща за всеки фототип кожа и няма сезонна ограничесност! А след серия от процедури ви гарантираме, че ще се влюбите в резултата  – копринено гладка кожа и трайно редуциране на окосмяването!

4. Имате желание, но нямате бюджет за лазерна епилация в София?

Има ли желание, има и начин! Предлагаме ви да се възползвате от нашата лизингова програма! Нашето предложение е насочено към клиенти, които планират процедури на стойност над 500лв. Имате възможност да заплатите 10 равни месечни вноски, БЕЗ първоначална вноска и БЕЗ никакво оскъпяване на сумата, която ще заплатите! Тук може да разгледате всички наши цени. А тук може да резервирате вашето посещение онлайн бързо и лесно!

5. Какво споделят нашите клиенти?

Клиентите, които ни се довериха, споделят за нашия център и услугите ни следното – те са качествени, безопасни, с дълготраен и видим ефект! Готов ли си да се пръсединиш към тях и да си подариш копринено гладка кожа за години напред с център MILAGROS LASER CENTER-лазерна епилация в София.

Ние не ви предлагаме просто услуга, а ви предлагаме уникално изживяване, самочувствие и увереност! А кожата ви…Тя ще ви бъде благодарна!

Лазерна епилация от Milagros Laser Center в София:

гр. София, кв. Лозенец,

ул „Горски Пътник“ 40В

+359 878 272 767