Подарък 50 лв ваучер за нови клиенти.  Регистрирай се тук

5 въпроса за лазерна епилация в MILAGROS LASER CENTER

lazerna-epilacia-sofia

Неоспорим факт е, че красотата на една жена не се крие в перфектното тяло, а в излъчването, което тя притежава и провокира у околните. Е, ако имате нужда от доза самочувствие, за да се чувствате и изглеждате страхотно – ние сме насреща!

Лятото е на прага, а помните ли онази ефирна, красива рокля в гардероба ви? Да, точно тази, която нашепва за летни емоции и която подчертава вашата женственост! Готови ли сте за нея? А чувствате ли се уверени?

Ще ви помогнем да се отървете от несъвършенствата, които ви притесняват, а именно от нежеланото окосмяването, за да разгърнете своята женственост!

Даваме ви 5 отговора на няколко важни въпроса.

1. Какво представлява методът лазерна епилация?

Лазерните процедури са насочени към меланиновия пигмент (тъмния цвят) в косъма и неговия фоликул. Чрез лазерна епилация до корена на косъма се достига с минимално влияние върху самата кожа. И тъй като меланинът се произвежда само във фазата на растеж на косъма, лазерният лъч може да достигне до корена само и единствено, когато космите са в тази фаза. Любопитно е, че дори в една и съща зона от тялото, не всички косми се намират във фаза на растеж по едно и също време. Ето защо лазерните процедури трябва да бъдат повтаряни в прецизно подбрани интервали от време, съобразни с различните фази на растеж на самия косъм. Именно това ще ви гарантира дългосрочни и видими резултати!

2. Защо да се доверите на нашия екип?

Открехваме за вас вратата на нашия лазерен център MILAGROS LASER CENTER. Добре дошли в света на красотата! Нека започваме!

MILAGROS LASER CENTER е един от най-модерните центрове за лазерна епилация в София. Заповядайте с нас на виртуална разходка, за да ви покажем кои сме ние и какво ви предлагаме.

При нас ще откриете безкомпромисни качествени услуги по лазерна епилация в София, които се извършват от екип с дълогодишен опит в областта.

Представяме ви Мария Димитрова-медицински козметик, която е завършила, специализирала и практикувала 5 години в Германия.

Благодарение на професионалните й познания, с нея може да обсъдите всичко, което ви предстои, и това, което можете да очаквате след процедурата по лазерна епилация. Нашият екип притежава компетенцията да отговори на всички Ваши въпроси.

Бъдете сигурни, че ще получите индивидуална грижа и професионална експертиза!

3. С каква апаратура разполагаме в Milagros Laser Center?

Можем да я определим с три думи: безкомпромисно най-добрата!

За достигане до най-добрите резултати използваме най-новите и модерни платформи за лазерно обезкосмяване с най-голяма пикова мощност сред познатите в естетичния бранш. Ако се нуждаете от лазерна епилация в София, заповядайте в нашия център. Ще ви предложим процедури с иновативна технология, чрез която бързо, безболезнено и напълно безопасно ще постигнем заедно забележителни резултати, независимо от сезона, тена и типа кожа.

В MILAGROS LASER CENTER център спазваме всички стандарти за безопасност и защита. Ние ще ви предложим не просто процедура за безупречно гладка кожа, но и приятно, релаксиращо изживяване.

Прецедурата по лазерна епилация е подходяща за всеки фототип кожа и няма сезонна ограничесност! А след серия от процедури ви гарантираме, че ще се влюбите в резултата  – копринено гладка кожа и трайно редуциране на окосмяването!

4. Имате желание, но нямате бюджет за лазерна епилация в София?

Има ли желание, има и начин! Предлагаме ви да се възползвате от нашата лизингова програма! Нашето предложение е насочено към клиенти, които планират процедури на стойност над 500лв. Имате възможност да заплатите 10 равни месечни вноски, БЕЗ първоначална вноска и БЕЗ никакво оскъпяване на сумата, която ще заплатите! Тук може да разгледате всички наши цени. А тук може да резервирате вашето посещение онлайн бързо и лесно!

5. Какво споделят нашите клиенти?

Клиентите, които ни се довериха, споделят за нашия център и услугите ни следното – те са качествени, безопасни, с дълготраен и видим ефект! Готов ли си да се пръсединиш към тях и да си подариш копринено гладка кожа за години напред с център MILAGROS LASER CENTER-лазерна епилация в София.

Ние не ви предлагаме просто услуга, а ви предлагаме уникално изживяване, самочувствие и увереност! А кожата ви…Тя ще ви бъде благодарна!

Екипът на Milagros Laser Center в София ви очаква с нетърпение на адрес гр. София, кв. Лозенец, ул „Горски Пътник“ 40В!

НОВА ПРОЦЕДУРА
ЗА ТРАЙНО ОТСЛАБВАНЕ